Hakkımızda

Koç Üniversitesi Mezunlar Dernegi olarak, yaklaşık 4.000 mezundan oluşan büyük bir aileyiz ve her geçen gün artan üye sayımızla, siz mezunlarımızla sosyal ve profesyonel hayatta dayanışmanın mutluluğunu paylaşıyoruz.

20 yılını geride bırakan derneğimiz, seçilmiş 11 yönetim kurulu üyesi, 8 yedek üye, 6 kişilik denetleme asil ve yedek üyeleri ve gönüllülerden oluşmakta.

Amacımız; mezunlarımızla birbirimize güç verdiğimiz, fayda sağladığımız, yaşayan, dünyalı bir topluluk olmak.. Siz de bu öncü girişimci ve değer katan oluşuma tanık olmak, destek olmak ve içinde yer almak istiyorsanız bizi takipte kalın!

AMAÇLARIMIZ:

• Mezunların üniversiteyle ve dış dünyayla olan ilişkilerini güçlendirmek,
  • Mezunların kendi aralarındaki iletişimi ile dayanışmayı arttırmak
  • Mezunların üniversiteye geri vermelerine öncü olmak ve Anadolu Bursiyerleri Projesini desteklemek.
  • Koç Üniversitesi kültürünün gelişerek devam etmesini sağlamak,

NELER YAPIYORUZ?

• Sosyal Sorumluluk Projemiz ile Anadolu Bursiyerleri Programı’na katkı sağlıyoruz.
  • Mezunlar Günü,
  • 10. 15. ve 20. Mezuniyet Yılı Yemeği,